info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Dankbaarheid

 

Heb jij wel eens geprobeerd om achterover te gaan zitten en een lijstje in je hoofd te laten ontstaan waar je je allemaal dankbaar voor kunt voelen? Hoe ellendig je leven op een bepaald moment kan zijn, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. En als je dan met zo'n lijstje bezig bent, verandert je energie dan ook? Dat is wel mijn ervaring; ik haal dan eens diep adem, ontspan, er ontstaat een gevoel van geluk en uiteraard dankbaarheid. Ik wordt zacht en voel me liefdevol. Hierdoor open ik mij voor nog meer waar ik dankbaar voor kan zijn.
Deze oefening kun je doen op momenten waarop je je niet goed voelt, waarop het leven even pittig voor je is. Maar je kunt het natuurlijk ook doen om je geluksgevoel een boost te geven.

Je kunt je gevoel van dankbaarheid ook combineren met een SoulCollage® kaart; je zou een kaart in het algemeen kunnen maken over dankbaarheid, maar als je meer tijd en ruimte hebt, kun je ook meerdere kaarten maken over die dingen waar je dankbaar voor bent. Je kunt deze kaart dan gebruiken om je gevoel voor dnkbaahreid te versterken en inzichten krijgen door de kaart te "lezen".
Heb je één of meerdere kaarten over dankbaarheid gemaakt? Leuk als je je kaarten deelt in de Facebookgroep voor iedereen die iets met SoulCollage® doet.

Gratitude blesses you.
It opens you so that more can come in.
It literally expands the vibrational space around you.
when you're living in that expansive space,
more of everything will flow into your life.

~ Barbara De Angelis

grattitude400.jpg

 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®