info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Terugblikken op het afgelopen jaar met SoulCollage®

 

De decembermaand is begonnen. Een maand vol drukte maar waarin we ook tegelijkertijd behoefte hebben aan rust, aan het naar binnen toe keren. Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Je kunt kijken naar belangrijke momenten in het jaar, naar dzaken die niet zo goed gingen en naar zaken die fantastisch waren. Je kunt de balans opmaken.

Je kunt hiervoor ook heel goed je SoulCollage® kaarten gebruiken (als je die al hebt). Een voorbeeld waaeop je dit kunt doen is door de kaarten, die je in 2018 hebt gemaakt, er bij te pakken. Als je ze nog niet gelezen hebt, dan kun je dat gelijk doen (het ïk-ben-degene-die proces). Als je nog weet in welke volgorde zijn gemaakt, dan kun je ze in die volgorde op een rijtje voor je neerleggen. Als je het niet meer weet, dan gebruik je je intuïtie. 
Stap in de eerste kaart en laat de kaart spreken over het afgelopen jaar en welke bijdrage deze kaart heeft gegeven, of misschien dat dit aspect te weinig aan bod is gekomen? Luister naar wat het te zeggen heeft en schrijf het op, of neem het op met je telefoon. Dit doe je mer alle kaarten die voor je liggen. Zo kun je vanuit verschillende aspecten van jezelf terugblikken. Het kan heel verrassend zijn. Als je niet veel kaarten hebt gemaakt, of als je ook nog synchronisch kaarten wilt trekken, dan kun je dit ook nog doen vanuit de stapel kaarten die je hebt.

Wil je nog meer werken met je kaarten deze maand en jezelf een dag voor jezelf reserveren? Kom dan naar de workshop op 16 december in Leeuwarden https://www.lucyschaaphok.nl/…/d…/soulcollage-verdiepingsdag/

Veel plezier en inspiratie!

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®