info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Blog

 

De SoulCollage® bronkaart maken March 11, 2014, lucy

De SoulCollage® bronkaart Wanneer je al een reeks van SoulCollage® kaarten hebt gemaakt zou je kunnen denken aan het maken van een bronkaart. Bron zie ik als alles dat is vanwaaruit alles ontstaat. Bron is overal aanwezig. Synoniemen voor bron kunnen God of het Universum zijn.

Lees verder >

Om een vraag heencirkelen March 13, 2014, lucy

Om een vraag heencirkelen met SoulCollage® kaarten Je kunt op verschillende manieren je SoulCollage® kaarten gebruiken. Hoe meer je er maakt, hoe leuker het wordt om er readingen mee te doen.Je kunt een vraag formuleren over iets in je leven, over iets waar jij antwoord op wilt hebben of inzichten in wilt hebben.

Lees verder >

Stemmetjes in je hoofd April 8, 2014, lucy

Stemmetjes in je hoofd   Heb jij soms ook zo last van verschillende stemmetjes in je hoofd die elk andere dingen van je wil? De ene stem zegt : " ja, doe het, het is zo'n mooie jurk, koop hem" en de andere zegt "je hebt al genoeg jurken, waarom nu nog eentje erbij?".

Lees verder >

Archetypen in SoulCollage® May 29, 2014, lucy

De archetypen in SoulCollage® De archeptypen vallen in de Raadgeversgroep van de SoulCollage® groepen.De psycholoog Jung heeft veel gewerkt met archetypen; het zijn zelfoverstijgende thema's die iedereen op de wereld herkent. Volgens Jung zijn archetypen een deel van het collectieve onderbewuste, het zijn universele ideeenpatronen.

Lees verder >

De transpersoonlijke kaarten June 23, 2014, lucy

De transpersoonlijke kaarten Seena Frost, de bedenker van SoulCollage® beschrijft de bijzondere methode ook wel als het proces van het ene en het vele; ook al zijn we opgedeeld in vele delen, we zijn ook één. Het ene zou je de bron, het vele, het universum, God kunnen noemen.

Lees verder >

Durf te dromen July 10, 2014, lucy

Durf te dromen in 5 stappen   Waar droom jij van? Hoe staat het met je focus? Wordt je geleefd? Heel vaak worden we door alledag opgeslokt en komen we niet aan dromen toe. Het is daarom belangrijk dat we regelmatig tijd reserveren om te focussen op onze dromen. Ze te bedenken, bij te stellen, te kijken hoe het ermee staat.

Lees verder >

De innerlijke criticus September 11, 2014, lucy

De innerlijke criticus  We kennen allemaal die stemmen in ons hoofd, die van alles willen. Maar 1 stem is vaak heel prominent aanwezig; de innerlijke criticus. Deze stem heeft overal wel zijn oordeel over klaar. Het is goed om deze te onderzoeken en te bekijken hoe het te werk gaat.

Lees verder >

Balans in je innerlijke delen October 18, 2014, lucy

Balans in je innerlijke delen SoulCollage® is uniek door het werken met 1 aspect, 1 energie per kaart. Dit zorgt ervoor dat het heel helder en gemakkelijk te hanteren is en dat je niet omkomt in allerlei verschillende energieeën.

Lees verder >

Welke innerlijke persoonlijkheden beinvloeden jouw leven? October 27, 2014, lucy

Welke innerlijke persoonlijkheden beinvloeden jouw leven?   We bestaan uit vele verschillende innerlijke delen, innerlijke stemmen die hun eigen ideeen en behoeftes hebben. Sommige van deze delen staan veel op de voorgrond, anderen komen alleen in bepaalde situaties naar voren.

Lees verder >

Jezelf zijn February 5, 2015, lucy

Jezelf zijn in workshops   Ik heb laatst weer een SoulCollage® Facilitator training gegeven en was weer geraakt door de hartverwarmende feedback die ik ontving. Opmerkingen als kalm, rustgevend, geduldig, vakkundig, meewuivend als het riet en met aandacht mocht ik ontvangen.

Lees verder >

5 tips voor het formuleren van een goede vraag voor een reading April 7, 2015, lucy

5 tips voor het formuleren van een goede vraag voor een reading   Wanneer je al meerdere SoulCollage® kaarten hebt gemaakt en het proces ermee hebt gedaan, ben je misschien toe aan een volgende stap. De volgende stap is de kaarten te gebruiken voor een uitgebreide reading. Je laat de kaarten antwoorden geven op een vraag die bij je leeft.

Lees verder >

Helperskaart May 29, 2015, lucy

Een Helperskaart   Het kan zijn dat je een kaart doelbewust of intuïtief hebt gemaakt die veel emoties bij je losmaakt. Een kaart die heftig is een misschien wel iets té. Wat je in zo'n geval kunt doen is een helperskaart maken. Een kaart die jou ondersteunt, die je draagt.

Lees verder >

Maak een SoulCollage® kaart over je tarot jaarkaart June 2, 2015, lucy

SoulCollage® en je tarot jaarkaart   Ben je bekend met de tarot en dat je elk jaar vanaf je ene verjaardag tot je andere verjaardag een bepaalde archetype bij je draagt, je jaarkaart? Al jaren bekijk ik elk jaar welk archetype dan belangrijk is in mijn leven en het is zo kloppend! Het jaar waarin je zit kan je veel vertellen over welke elemente

Lees verder >

Verhaal van een deelneemster aan SoulCollage® June 10, 2015, lucy

Een diepgaande ervaring van een deelneemster aan een SoulCollage® workshop   Een deelneemster aan mijn workshop vertelde later haar verhaal over SoulCollage®. Ik was zo gegrepen dat ik haar vroeg of ze er over wilde schrijven.

Lees verder >

SoulCollage® tip voor het maken van kaarten July 26, 2015, lucy

Tip voor het maken van SoulCollage® kaarten Het gebeurt regelmatig dat mensen, wanneer een kaart klaar is, er is een vernislaag overheen doen, of dat ze ze sealen met plastic. De kaarten representeren delen van onze ziel en kunnen dus altijd veranderen, Dit geldt dus ook voor de kaarten.

Lees verder >

Het heilige vrouwelijke August 27, 2015, lucy

Het heilige vrouwelijke - mijn ervaring met een SoulCollage® kaart   Regelmatig scheur ik afbeeldingen uit tijdschriften voor de workshops en trainingen die ik geef. Ik het begin kwam ik veel afbeeldingen tegen die ik zelf wilde houden. Veel delen van mij wilden zichtbaar worden middels die afbeeldingen, ik werd er bijna hebberig van.

Lees verder >

De waarde van het delen October 8, 2015, lucy

De waarde van het delen Wanneer je kaarten hebt gemaakt is het ook bijzonder om in ieder geval één kaart te lezen van de kaarten die je net gemaakt hebt. Dit kun je uiteraard alleen doen, maar het is zo bijzonder om dat in een klein groepje te doen, samen met anderen.

Lees verder >

Verdiepende reading met vier kaarten October 8, 2015, lucy

Verdiepende reading met vier kaarten   Heb jij al minimaal vier SoulCollage® kaarten? Dan kun je door een vraag te formuleren en kaarten te trekken antwoord krijgen op je vraag vanuit deze vier kaarten.

Lees verder >

3 tips om meer klanten mee aan te trekken October 28, 2015, lucy

3 tips voor het aantrekken van meer klanten   In de afgelopen tien jaren heb ik van alles geprobeerd om meer klanten aan te trekken voor wat ik deed. Ik maakte fouten, stapte in valkuilen en leerde door mij te verdiepen in marketing.

Lees verder >

3 tips voor het verbeteren van je mindset November 20, 2015, lucy

3 tips voor het verbeteren van je mindset   Ik spreek veel coaches en therapeuten en hoor regelmatig van zee dat ze vooral zichzelf tegenhouden door hoe ze over zichzelf denken. Mijn ervaring is dat je mindset zo ontzettend belangrijk is en ik kan wel stellen dat deze van groot belang is om van je praktijk een succes te maken.

Lees verder >

The shift December 3, 2015, lucy

The shift   Ken jij de film van Wayne Dyer al? Wat is het doel van jouw leven? Waarom hebben de ambities die ik had mij geen vervulling geschonken? Hoe creëer ik een leven vol betekenis, zin en inhoud? En moet ik mijn ambities dan overboord zetten?In deze meeslepende film, waarin we de levens van diverse mensen volgen, motiveert Wayne Dyer on

Lees verder >

Vertrouw op het proces December 7, 2015, lucy

Vertrouw op het proces Ik kan het niet vaak genoeg zeggen bij SoulCollage® workshops en trainingen: vertrouw op het proces. We hebben soms de neiging om controle te willen houden over ons leven, ook over wat er gebeurt bij het maken van SoulCollage® kaarten.

Lees verder >

Maak een kaart voor het nieuwe jaar December 16, 2015, lucy

Maak een kaart voor het nieuwe jaar   Wat voor wensen en dromen heb jij voor het nieuwe jaar? Door er bewust bij stil te staan, zet je iets uit naar de toekomst en is de kans groter dat je het gaat realiseren. Wat nog beter werkt is er één of meerdere kaarten over te maken.

Lees verder >

Jij bent het belangrijkste in jouw leven January 14, 2016, lucy

Jij bent het belangrijkste in jouw leven   Het is niet egoïstisch om jezelf als het belangrijkste in jouw leven te plaatsen. Zou je dit niet doen, dan verloochen jij jezelf en zul je geen rust en balans vinden in je leven.

Lees verder >

SoulCollage® en vorige levens March 9, 2016, lucy

SoulCollage® en vorige levens   Ik heb zelf veel onderzoek gedaan naar vorige levens en heb geleerd dat deze levens ook latent aanwezig zijn in je huidige leven. Je kunt de talenten en kwaliteiten van de andere levens ook gebruiken in dit leven en je verschillende levens integreren, zodat je meer evolueert als ziel.

Lees verder >

Meer in contact met je zielsessentie staan April 8, 2016, lucy

SoulCollage®, meditatie en je meer verbinden met je zielsessentie Ken je dat gevoel van drukte in je hoofd en geen rust kunnen vinden? Vaak ben je dan meer afgesloten van je diepste zelf, je zielsessentie. Wat ik dan vaak doe is gaan mediteren. Mediteren kun je uiteraard op vele verschillende manier doen.

Lees verder >

Wat haal jij uit het voorjaar? April 15, 2016, lucy

Wat haal jij uit het voorjaar?   Het voorjaar heeft zo de eigen energie. Nadat we uit de rust en de donkere dagen komen, de tijd van verstilling en inkeer, komt de bruisende energie van het voorjaar omhoog zetten. Met veel kracht en energie zet dit seizoen zichzelf neer.

Lees verder >

Ho'oponopono en SoulCollage® April 25, 2016, lucy

SoulCollage® en Ho'oponopono, een krachtige combi Ken jij Ho'oponopono? De oude Hawaiaanse manier van verzoening en vergeving? Ik gebruik het al een tijdje in mijn leven om mijn relaties met anderen en mijzelf te purificeren. Je reingt informatie uit je onderbewustzijn.

Lees verder >

Archetype La Loba May 16, 2016, lucy

La Loba als archetype   Ik wil je graag herinneren aan het archetype dat door sommigen “de zangeres over de botten” genoemd wordt. Natuurlijk is deze zangeres de archeytype die velen van ons aandringt om dit diepe zielenwerk met afbeeldingen te doen.

Lees verder >

Verdriet en hoop May 21, 2016, lucy

Het verhaal van verdriet en hoop Archetypes hebben een belangrijke plaats binnen SoulCollage®. Ze zijn de raadgevers die vanuit grotere verhalen je bij kunnen staan, of uit kunnen dagen in je leven. Je kunt voor vele archetypes een SoulCollage® kaart maken en ze laten spreken middels de kaart.

Lees verder >

SoulCollage® op vakantie July 13, 2016, lucy

SoulCollage® op vakantie Voor veel mensen staat de zomervakantie voor de deur en wordt er veel gereisd. Hoe heerlijk is het om tijdens je vakantie kaarten te maken. Daarom is het handig om een paar kartonnetjes, lijm en een schaar mee te nemen. Ga je niet op reis, maar heb je wel vakantie, dan geldt natuurlijk hetzelfde.

Lees verder >

Verwelkom nieuwe kaarten in je deck August 25, 2016, lucy

Verwelkom nieuwe kaarten in je deck   Regelmatig ben ik in contact met collegatrainers en elke keer leer ik weer van hun over SoulCollage® en hoe het verder toe te passen. Zo ook van Mariabruna Sirabella die bij vanaf het moment van het ontstaan van SoulCollage® met Seena (de bedenkster van SoulCollage®) heeft gewerkt.

Lees verder >

Eeen kaart maken over een dierbare September 6, 2016, lucy

Een kaart maken over een dierbare in je leven   Seena, de geboortemoeder van SoulCollage® heeft een aantal groepen gemaakt waarin je je kaarten kunt indelen, of vanwaaruit je een kaart kunt maken.Ëén van deze groepen is de gemeenschapsgroep. Deze groep gaat over mensen, dieren en plaatsen die in je leven belangrijk voor je zijn.

Lees verder >

Niet fit? Laat je kaarten inzicht brengen October 14, 2016, lucy

Niet fit? Je kaarten geven inzicht Ik kan soms te hard van stapel lopen en loop mezelf dan voorbij, tegen beter weten in. Mijn lijf zegt dat ik rust moet nemen maar daar luister ik niet altijd naar. Het gevolg is dat ik dan ziek of ziekig wordt.

Lees verder >

SoulColage® en je praktijk November 8, 2016, lucy

Gebruik SoulCollage® om je groei in je praktijk vorm te geven   SoulCollage® kun je op zovele manieren gebruiken! Zo ook bij het laten groeien van je praktijk. Hoeveel innerlijke aspecten heb je nodig in je praktijk als ondernemer? Wanneer je daarover na gaat denken, doen er veel innerlijke delen mee in je praktijk.

Lees verder >

Dankbaarheid December 2, 2016, lucy

Dankbaarheid   Heb jij wel eens geprobeerd om achterover te gaan zitten en een lijstje in je hoofd te laten ontstaan waar je je allemaal dankbaar voor kunt voelen? Hoe ellendig je leven op een bepaald moment kan zijn, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn.

Lees verder >

Tijd voor jezelf January 27, 2017, lucy

Tijd voor jezelf   In deze hectische tijd, waar de prikkels je om de oren vliegen, waar de mogelijkheden groot zijn, komt tijd voor jezelf wel eens in het gedrang. Zeker als je ook nog moeilijk nee kunt zeggen en de overtuiging hebt dat je veel verplichtingen hebt naar je omgeving toe.

Lees verder >

In je kracht staan April 3, 2017, lucy

In je kracht staan   In je kracht staan is een term die veel wordt gebruikt, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Houdt dit in dat je altijd een krachtige uitstraling hebt? Dat je altijd sterk bent? Nee, volgens mij niet. Volgens mij houdt dit in dat je in balans met met alles wat er in je leeft.

Lees verder >

Schrijven met de kaarten May 16, 2017, lucy

Schrijven met de kaarten   Wanneer je meerdere SoulCollage® kaarten hebt gedaan ligt er een wereld voor je open om er meer mee te doen. Je kunt de kaarten gebruiken als een soort orakelkaarten, je kunt ze gebruiken om ermee te mediteren, als basis voor het begin van je dag, maar ook om mee te schrijven.Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis. Meld je nu aan >  Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.

Lees verder >

SOulCollage® voor kinderen en volwasenen June 7, 2017, lucy

SoulCollage® voor kinderen en volwassenen   Voor het tijdschrift Heus heb ik een artikel geschreven over de voordelen van SoulCollage® voor kinderen en volwassenen.

Lees verder >

Bouw je workshop met SoulCollage® June 30, 2017, lucy

Bouw je workshop met SoulCollage®   Geef jij workshops, trainingen, cursussen? Dan is het zo interessant om je SOulCollage® kaarten er eens bij te pakken (als je die hebt) en ze te raadplegen over de contant of titel van je workshop. Het werkt als volgt: Je formuleert een vraag over de content van je workshop.

Lees verder >

Koester je eigen natuur July 13, 2017, lucy

Koester je eigen natuur   In het Nieuwetijds Magazine stond een artikel waar mijn hart een sprongetje van maakte, omdat ik er zoveel in herkende. Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis. Meld je nu aan >  Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.

Lees verder >

Overgave October 7, 2017, lucy

Overgave   Herken jij dat ook dat je keer op keer tegen zaken aanloopt omdat je iets niet wilt zien? Je duwt het weg? Misschien hebben je SoulCollage® kaarten al meerdere keren er iets over gezegd? (Is mij zeker al overkomen).

Lees verder >

Archetypen test October 20, 2017, lucy

Archetypen test   Archetypen zijn belangrijk in ons leven, ze sturen onze innerlijke persoonlijkheden aan en kunnen een sterke stempel drukken op ons leven. Waarom doen we dingen die we vaak doen, vanuit een sterke drive? Onderzoek eens welke archetypen in jou leven.

Lees verder >

Thanksgiving en SoulCollage® November 24, 2017, lucy

Thanksgiving en SoulCollage®   Thansgiving day is weer geweest en alhoewel wij dit feest in Nederland niet vieren vind ik wel dat er een mooie gedachte achter zit: er wordt dank gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen die dit jaar tot je zijn gekomen.  Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

Lees verder >

Hoe kan SoulCollage® een mentale boost geven? November 28, 2017, lucy

Hoe kan SoulCollage® je een mentale boost geven?   SoulCollage® is een intuïtief en creatief proces waarmee je diepe inzichten in jezelf kunt krijgen en meer balans in je leven kunt creëren.  Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

Lees verder >

Veel gestelde vragen - hoe moet mooi worden January 4, 2018, lucy

VEEL GESTELDE VRAGEN - HET MOET MOOI WORDEN   Een vraag die vaak voorbij komt over het maken van kaarten is dat het lastig is om het los te laten dat het mooi moet worden en hoe je daarmee om moet gaan. Met SoulCollage® werken we met innerlijke persoonlijkheden die allemaal een plekje willen binnenin ons.

Lees verder >

Verslaafd aan social media? February 9, 2018, lucy

Verslaafd aan social media?   Zit jij soms ook langer op Facebook, Twitter, instagram of een ander social media, dan je zou willen? Had je eigenlijk andere plannen ,maar ben je te lang blijven hangen en is er geen tijd meer voor? Je zou hier een SoulCollage® kaart over kunnen maken, bijvoorbeeld over degene die verslaafd is aan social media, of  Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

Lees verder >

SoulCollage® kaarten maken vanuit je emotie February 16, 2018, lucy

SoulCollage® kaarten maken vanuit je emotie   Een collega facilitator Ann Hughes heeft een mooi boekje geschreven over hoe intentionele kaarten te maken en te gebruiken voor heling en leven. Dit heeft mij geleerd om vanuit een bepaald gevoel een kaart te maken. Bijvoorbeeld bij het einde van een relatie, bij ziekte.

Lees verder >

Werken met je voorouders March 19, 2018, lucy

Werken met je voorouders   Je SoulCollage® kaarten kun je indelen in één van de vier groepen. Een van die groepen is de gemeenschapsgroep. Meestal maak je kaarten voor deze groep vanuit een intentie. Dit houdt in dat je fotomateriaal zoekt van een persoon, dier of plaats die in je leven belangrijk is.

Lees verder >

Gecentreerd zijn April 11, 2018, lucy

Gecentreerd zijn   Ik heb soms van die momenten waarop ik me volledig gecentreerd voel, dit kan komen door meditatie of door enorm op een flow te zitten, of een geweldige vrijpartij. Dit herken je vast ook. Wanneer we gecentreerd zijn, is er balans in ons leven, zijn we in het nu, in ons lijf en uit ons hoofd.

Lees verder >

Bevrijd jezelf May 5, 2018, lucy

Bevrijd jezelf   Ons hele leven lang krijgen we mee hoe we moeten zijn, hoe we er uit moeten zien, hoe suscces er uit ziet, hoe je je moet gedragen en dat houdt ons weg bij onze authenticiteit. Dit is doorgegeven van generatie op generatie omdat we niet mochten zijn zoals we zijn, dat was een zonde.

Lees verder >

SoulCollage® en tuinieren May 20, 2018, lucy

SoulCollage® en tuinieren Ik mag heel graag tuinieren en breng daarom ook veel tijd door in de tuin (wat veel wieden inhoudt). Het is net levend schilderen. Je plaatst planten bij elkaar, die hun eigen leven gaan leiden en daardoor een orkest van kleuren en geuren voortbrengen.Photo by Pedro Kümmel 

Lees verder >

Wat kan SoulCollage® in de opvoeding betekenen? July 1, 2018, lucy

Wat kan SoulCollage® in de opvoeding betekenen?   Wanneer je geleerd hebt hoe het SoulCollage® proces werkt; het maken van de kaarten, het in de kaart stappen en spreken vanuit de kaart, dan kun je nog een stap verder gaan en vragen stellen aan de kaarten.

Lees verder >

Je helden en inspirtiebronnen August 3, 2018, lucy

Helden en inspiratiebronnen   Ken je het boek de reis van de held van Joseph Campbell? Hij heeft een groot gedeelte van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van oude mythen, sprookjes en andere verhalen. In het boek beschrijft hij de stappen die genomen worden tijdens spirituele groei.

Lees verder >

7 stappen voor meer vrijheid in je leven August 23, 2018, lucy

7 stappen voor meer vrijheid in je leven   Ik geniet ervan wanneer ik mijn leven vanuit flow vorm kan geven. De balans tussen werk en ontspanning, tussen contact met anderen en alleen zijn.

Lees verder >

Mijn magische dag April 28, 2019, lucy

Mijn magische dag   Soms heb ik van die dagen dat ik wat moe ben, de kinderen zijn er niet en ik weet niet zo goed wat te doen. Ik heb eigenlijk even nergens zin in. Ik heb geen richting en ook geen innerlijke stilte. Soms pak ik dan mijn SoulCollage® kaarten erbij en trek er 2kaarten blinf uit de stapel voor die dag, zo ook vandaag.

Lees verder >

Wat zou jij doen met 10 miljoen? July 23, 2019, lucy

Wat zou jij doen met 10 miljoen?   Deze vraag stelde ik mensen op Facebook. Er kwamen geweldige antwoorden; van het oprichten van een dierenasiel tot grond kopen en teruggeven aan de natuur. Prachtige doelen, alleen... het blijven vaak dromen, ze maken er geen werkelijkheid van.

Lees verder >

Heb jij je middelvinger al eens opgestoken? July 23, 2019, lucy

Toen ik mijn middelvinger opstak   Op de middelbare school hadden we een leraar Duits, hij werd wel vergeleken met Hitler, wat natuurlijk wel een extreme vergelijking was. Iedereen was bang voor hem, omdat hij je zo voor schut kon zetten, of je ineens een vraag kon stellen, waar je vaak niet zomaar het antwoord op had.

Lees verder >

3 redenen waarom dromen niet gerealiseerd worden August 1, 2019, lucy

3 redenen waarom dromen niet gerealiseerd worden   Vroeger, toen ik veel jonger was wist ik vaak heel erg goed wat ik niet wilde en wat er niet goed was aan de wereld en de mensen in die wereld. Door me af te zetten tegen die wereld kon ik me speciaal voelen, maar ik scheidde me ook af van die wereld.

Lees verder >

3 redenen waarom coaches niet succesvol zijn September 23, 2019, lucy

3 redenen waarom coaches en therapeuten soms niet succesvol zijn   In al die jaren dat ik met coaches werk, heb ik kunnen zien wat de reden kan zijn van het niet succesvol zijn met hun praktijk.  Dit zijn de 3 redenen: Te weinig eigenwaarde. Ik zie dat veel coaches zichzelf klein maken, onzeker zijn en vinden dat er al zoveel coaches zijn.

Lees verder >

Toen mijn ziel doorbrak October 3, 2019, lucy

Toen mijn ziel doorbrak   ik krijg vaak de vraag hoe ik dat toch allemaal doe, al die dingen die ik doe. Waar ik die drive vandaan heb. Mensen vonden het vroeger soms maar raar dat ik mij zo verdiepte in mijzelf. "Doe toch relaxt" werd er wel tegen mij gezegd.

Lees verder >

Meer afstand van je emoties door meer balans December 5, 2019, lucy

Meer afstand van je emoties door meer balans   Laatst werd ik diep geraakt door een opmerking die iemand maakte die dichtbij mij staat. Er werd pijn aangeraakt en een gekwetste persoonlijkheid, die ik al lang niet had ervaren, nam bijna alle ruimte iin. Nam het bijna over. Vul je gegevens hieronder in voor de toegang tot de video over de eerste stap naar innerlijk leiderschap Naam Email* Wij doen niet aan spam. Je kan je op elk moment afmelden van emails en houden je informatie veilig..

Lees verder >

Een betere wereld begint bij jezelf January 10, 2020, lucy

Een betere wereld begint bij jezelf     Het nieuwe jaar is begonnen, vast met goede voornemens en wensen voor 2020. Ik wens je een fantastisch 2020 en mogen al je wensen uitkomen, en nog veel meer! Heb jij al een SoulCollage® kaart gemaakt in 2020? Leuk als je dat deelt in het gratis Inner Leadership community platform.

Lees verder >

Dit had ik nooit kunnen bedenken January 23, 2020, lucy

Dit had ik nooit kunnen bedenken   Ik had dit nooit kunnen bedenken. Als tiener was ik rebels maar ook erg onzeker, ik had niet heel veel eigenwaarde. Toch deed ik vaak mijn ding, ook al liet het mij niet koud wat anderen ervan vonden. Naarmate ik ouder werd wilde ik mij bewijzen.

Lees verder >

5 stappen die helpen bij het loslaten van angst May 1, 2020, lucy

5 stappen die helpen bij het loslaten van angst   Tijdens deze Corona periode zie je dat mensen op veel verschillende manieren omgaan met de onzekerheid die ontstaan is.

Lees verder >

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®