info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Online SoulCollage® introductieworkshop

 

SoulCollage® is een prachtige en leuke methode om jezelf beter te leren kennen, om jezelf in balans te brengen en te transformeren. Het werkt heel eenvoudig, maar tegelijkertijd is het zeer krachtig! Het is heerlijk om de kaarten te maken en deze daarna als gids, leidraad, bondgenoten te gebruiken. Veel mensen die al lang met collages werken geven aan een mooie manier gevonden te hebben om te werken met de collages, het brengt zoveel diepgang!
Nieuwsgierig geworden? Probeer het zelf uit en bestel de workshop.

Voor mensen die zelf thuis aan de slag willen met het SoulCollage® proces is deze workshop ontwikkeld. Op je eigen tempo word je stapsgewijs door alle informatie geleid die je moet weten over SoulCollage®. De workshop is ingedeeld in 11 modules:

 • welkom
 • Wat is SoulCollage®?
 • Benodigdheden
 • De kaarten maken
 • Het " ik ben degene die proces" 
 • De transpersoonlijke SoulCollage® kaarten
 • Jouw SoulCollage® dek
 • Een voorbeeld van hoe het proces gaat (audio)
 • Meer informatie
 • Tips
 • Hoe verder

De workshop is inclusief audio opnames waarin ik meer uitleg over het proces en waarin ik zelf het proces met een kaart van mij doe, zodat je hoort hoe het werkt.

Lees hier meer over SoulCollage®

De workshop is in het Nederlands.

Als extra krijg je voor 3 maanden gratis toegang tot de online SoulCollage® Community die gekoppeld is aan de workshop. Erg leuk om met andere SoulCollagers ervaringen te delen, elkaars kaarten te bekijken, vragen te stellen en elkaar op de hoogte te houden!

Nu voor €34,95

Je betaalt 1 bedrag voor de gehele workshop, incl. alle modules. Deze modules ontvang je als pdf, met een link naar de audo opnames.

Lucy Schaaphok is geregistreerd SoulCollage® facilitator  en de enige trainer in Nederland.

 

Meld je hier aan


 


Algemene Voorwaarden  

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®