info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

SoulCollage®

Wil je weten waarom mensen zo geraakt worden door deze methode? 

Meer info >


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® inloopavond

 

Heb je wel eens ervaren hoe fijn het kan zijn als je creatief bezig bent samen met anderen, ook al doe je allemaal je eigen ding? Heb je ook wel ervaren dat je soms daardoor nog meer kunt gaan stromen? Wanneer je met helzefde bezig bent, vanuit diepere lagen van jezelf, kan dat de energie verhogen, waardoor ji ook weer dieper kunt gaan. Je wordt door dat veld wat je met z'n allen creëert, gedragen.

Heb je wel eens ervaren dat het delen van je proces anderen ook diep kan raken en dat het voor diepgaande ervaringen kan zorgen?

Tijdens deze SoulCollage® inloopavond maak je kans op dit soort ervaringen én je gaat naar huis met weer een stukje verbeelding van jezelf op karton. Weer stukjes die een stem hebben gekregen. Mooi toch?

Dus als je al ervaren bent of niet, je bent tijdens deze inloopavond van harte welkom. Je kunt lekker je gang gaan, terwijl er wel een SoulCollage® facilitator (Gerda Cuperus) aanwezig is voor ondersteuning en voor vragen. Je kunt lekker kaarten gaan maken en met iemand samen een kaartlezing doen. wanneer jullie allebei een kaart hebben gemaakt, of met meerdere mensen is ook mogelijk. Helemaal zoals jij het wilt.

Alle materialen zijn aanwezig zoals afbeeldingen, lijm, karton. Het enige wat jij meebrengt is jezelf (en misschien een vriendin).

Wil je komen? Meld je dan even hieronder aan zodat je gezellig kunt aanschuiven. De thee zal klaarstaan!

Datum: 17 september 2018

Facilitator: Gerda Cuperus
Tijd: inloop vanaf 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: €15,-
Locatie: Leeuwarden, Pranatempel, Fonteinland 7

 

Meld je hier aan

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®