inner_freedom_Soulcollage_retraite.png

 
 
 
 

Inner Freedom SoulCollage® Retraite

Herschrijf jouw eigen levensverhaal

22 en 23 augustus 2020 in Groesbeek

 

 

Innerlijke vrijheid is beschikbaar voor je wanneer je leert om alles in jezelf te leren kennen, te accepteren te omarmen, zodat je jouw innerlijke goud kunt ontdekken.

 

Je hebt al ervaring met het maken en lezen van SoulCollage® kaarten en je wilt ontdekken wat je er nog meer allemaal mee kunt doen. Je wilt de diepte in gaan.

Jij wilt je innerlijk vrij voelen en in verbinding staan met je eigen centrum. Je wilt je intuïtie meer gebruiken in je leven en daar op leren te vertrouwen. Ook op moeilijke momenten wil jij je eigen baken van licht zijn.

 

Herken je dit?

 

jezelf_ontwikkelen_kan_op_een_creatieve_en_vreugdevolle_manier_3.png


Je hebt vast al allerlei cursussen en workshops gedaan, meerdere SoulCollage® kaarten gemaakt en gelezen, maar het zijn nog allemaal losse puzzelstukjes. Een overzicht ontbreekt. De samenhang van jouw innerlijke wereld is nog niet duidelijk en je weet niet goed hoe je alles in balans kunt krijgen. Je hebt nog innerlijke strijd.

Steeds weer val je terug in je oude patronen en houd je jezelf tegen om het leven te leven zoals jij dat graag wilt. Je bent op zoek naar meer verdieping. 

 Je laat je nog teveel leiden door je emoties, overtuigingen en wat anderen van iets vinden. Je wilt heel graag je innerlijk nog vrijer voelen.  

 

Heb jij behoefte aan ruimte voor jezelf, middenin de bossen en samen met gelijkgestemden een innerlijke reis te maken?

 

Annette zat vast in haar patronen, liep zichzelf in de weg en ervoer weinig zingeving in haar leven. Door met mij te werken ontdekte ze nog meer haar innerlijke rijkdom en leerde deze in balans te brengen.

Ze leerde de innerlijke strijd te vervangen door innerlijke afstemming. Hierdoor was ze veel minder tijd kwijt aan het omgaan met haar emoties, die voorheen veel meer alle kanten opvlogen. Door de ruimte en ontspanning die ontstond, kon ze veel meer vertrouwen op haar intuïtie. Dit bracht haar veel positieve verandering in haar relatie en op haar werk.

Ze gaf eerder geld uit aan uiterlijke zaken, zoals haar huis, haar auto, kleding, maar besteedde eigenlijk nauwelijks iets aan haar eigen ontwikkeling. Nu is ze heel blij dat ze de stap had gezet, anders had ze waarschijnlijk nog teveel in haar hoofd gezeten en zich daardoor laten leiden, in plaats van haar hart en intuïtie op de voorgrond te zetten.

Het investeren in je emotionele welzijn brengt zoveel transformaite in je leven, waardoor je leven meer vanuit flow en purpose zal verlopen. 

Denk jij ook dt het morgen nog wel kan? Denk je misschien dat je het niet waard bent om geld in te investeren? Of trek je je teveel aan van wat anderen vinden? Of heb je al zoveel workshops gedaan en kom je niet verder?

Ik neem je mee op een reis die een andere koers in je leven gaat opleveren. Dat kan ik je verzekeren omdat ik niet anders ervaren heb met deelnemers.

Natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je daarin zult gaan, met kleine stappen, of grote sprongen. Ben jij klaar voor een ander leven?

 

Tijdens deze retraite leer ik je hoe je 

 • meer innerlijke rust en zelfvertrouwen kunt ervaren 

 • vanuit creativiteit jezelf verder kunt ontdekken

 • met een open hart en met plezier je innerlijke wijsheid nog meer naar boven brengen

 • nog meer zelfkennis ontwikkelt

 • vanuit ontspanning je innerlijke wijsheid verder aanboort, zonder hard te werken en diep te moeten graven

 • jouw innerlijke heler aan het stuur kunt zetten, die precies weet wat nodig is en je intuïtie versterkt. 

 

 

Lucy Schaaphok is SoulCollage® trainer en innerlijk leiderschap expert. Haar talent is het helpen vinden van innerlijke balans door zelfonderzoek, door te ontdekken met je SoulCollage® kaarten wat je nodig hebt en je te leren hoe ze in te zetten op een praktsiche manier in je leven.
Ze heeft duizenden mensen geholpen met het vinden van innerlijke vrijheid door het geven van workshops, trainingen en retraites.
Ze begeleidt mensen vanuit een liefdevolle houding met waardering voor de authenticiteit van de deelnemers. Ze zit ieder mens als uniek, die volledig mag gaan stralen. 

 

Ieder_mens_is_uniek_en_die_rijkdom_mag_gezien_worden.png


 

Ik leer je om meer uit je kaarten te halen, de diepte in te gaan en help jou bij de unieke innerlijke reis, die jij te maken hebt.

Je leert jezelf toe te staan om echt jouw eigen, unieke pad te lopen vanuit plezier en liefde voor jouw innerlijke rijkdom.


Wat we gaan doen:

 • genieten

 • werken met je bestaande SoulCollage® kaarten

 • onderzoeken

 • spelen

 • schrijven

 • mediteren

 • tijdens de avond ben je vrij om nieuwe kaarten te maken, gedurende de dag werken we met je al eerder gemaakte kaarten

 

 

Het werken met SoulCollage® brengt zelfliefde, heling en innerlijke vrijheid.


Je kunt deelnamen aan deze retraite wanneer je al bekend bent met het maken en lezen van de kaarten, de transpersoonlijke kaarten en de 4 groepen. Wanneer je nog te weinig kennis hiervan hebt, dan raad ik je aan om de Online SoulCollage® workshop te volgen, het boek grondig te lezen of deel te nemen aan de live online Inner Leadership basisworkshop.


Datum: 22 en 23 augustus 2020 bij de Poort in Groesbeek (middenin de bossen)

We starten om 10 uur en eindigen op zondag om 17 uur. In de avond ben je vrij, maar heb je wel de mogelijkheid om kaarten te maken.

Investering: €199,- bij een aanmelding vóór 6 augustusi, daarna €250,-, exclusief eten en overnachting, incl materialen

Breng iemand mee en ontvang ieder €10,- korting. 
Aanmelding is mogelijk tot en met 17 augustus

Na 5 augustus is annuleren niet meer mogelijk. 


Minimum aantal deelnemers: 8, maximum 20

 

Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen.


Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Deze arrangementen zijn all inclusive; overnachting, eten en drinken:


 1. Eénpersoonskamer met eigen badkamer €136,-

 2. Eénpersoonskamer met badkamer op de gang € 128,-

 3. Pipowagen voor 1 persoon €128,-

 4. Camping €97,-

 5. Zonder overnachting €90,-


 Meld je hier aan

 Na aanmelding sturen we je een factuur ter bevestiging

 


 Ja