info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Online workshop de Innerlijke Criticus

 

Wanneer je voelt dat je vast zit, depressief, gestresst of gefrustreerd, dan is de kans groot dat je innerlijke criticus bepalend is in je leven.

Vind je het niet tijd dat deze stem in je wat milder mag worden en je liefdevolle gedachten en liefdevol naar jezelf bent? Dat je tegen jezelf zegt: "jij kunt dit" in plaats van "wie denk je wel dat je bent?" Dat je niet meer van die onaardige dingen over jezelf zegt, over je lichaam, over je gevoelens en over je handelen?


De innerlijke criticus houdt je vaak tegen in het voluit te leven en voor je dromen en verlangens te gaan.


Het inzicht krijgen in mijn innerlijke criticus bracht mij ontzettend veel. Ik had ook last van al die gemene stemmetjes en luisterde naar ze. Ik geloofde ze, waardoor ik niet mijn ware zelf durfde te leven en te tonen.
Toen de innerlijke criticus duidelijker werd, ontdekte ik de enorme invloed die het had op mijn leven en besloot ik er niet meer naar te luisteren. Ik ging mijn dromen najagen en voelde dat alles ging stromen. Ik viel een enorme last van mij af.


We hebben allemaal deze stem in ons die van allerlei onaardige dingen zegt over onszelf. Waarom we niet goed genoeg zijn, waarom we niet succesvol zullen zijn, dat mensen ons niet leuk zullen vinden, waarom we iets niet zouden moeten doen.


Het is een deel in ons dat gecreëerd is in ons leven door onze maatschappij en de mensen die invloed op ons hebben gehad, vaak al in de jeugd. Soms is het door een ogenschijnlijk onschadelijk commentaar, soms door serieus trauma.


De innerlijke criticus ontwikkelt zich meer en meer wanneer we ouder worden en vaak is het niet één stem, maar 2 of meer.

Wanneer we iets willen doen wat ons wat uit de comfortzone brengt, dan komt de innerlijke criticus al heel snel om de hoek kijken en probeert je tegen te houden, door neerbuigende dngen te zeggen, waardoor je het niet gaat doen.

Wil jij milder naar jezelf worden, meer durven, meer van jezelf houden en je dromen na gaan jagen? Volg dan deze workshop en maak jezelf vrij.


In deze workshop 

  • leer ik je meer over deze innerlijke criticus en wat je kunt doen om het niet meer zoveel invloed te laten hebben in je leven, zodat jij echt durft te gaan staan voor wie je bent en je verlangens kunt gaan vervullen

  • Help ik je bij het onderzoek naar je eigen innerlijke criticus

  • Leer ik je hoe je de innerlijke criticus minder toneel kunt geven in je leven

  • Gebruiken we SoulCollage® om de innerlijke criticus meer in balns te laten komen

  • Leer ik je wat je doen wanneer je innerlijke criticus op een bepaald moment de kop opsteekt

  • kun je een levensveranderende ervaring hebben

  • Deel je met gelijkgestemden je ervaringen, zodat je elkaar ook kunt ondersteunen

 

Praktische informatie

De workshop vindt online via Zoom plaats op 26 november van 19.30 tot 22.00 uur

Je investering is €35,- wanneer je je aameldt vóór 19 november, daarna €45,-

Wnneer je ije voor 2 personen aanmeldt, ontvangen jullie €10,- korting. Gebruik de kortingscode gezelligsamen

 

Deze workshop is ook geschikt voor je wanneer je al een SoulCollage® kaartn hebt gemaakt over de innerlijke criticus, we gaan nog dieper onderzoek doen naar dit deel van jezelf.

 

Wat heb je nodig?

 

 

Wil de deze belangrijke stap voor jezelf zetten?

 

Lucy is SoulCollage® facilitator en trainer en Inner Leadership expert. Ze wordt opgeleid door Tara Mohr als Playing Big facilitator en haalt hier ook inspiratie vandaan voor deze workshop.

 

Meld je hier dan aan

 

 

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®