info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

meer klanten vinden door focus

Online masterclass

 

pijl300p.jpg

 

Heb jij niet genoeg klanten en weet je niet waar je ze moet vinden? 
Weet je niet goed wat je aan moet bieden aan klanten?
Wil je wel alles aanbieden, maar kun je geen keuze maken?
Wil je vertrouwen opbouwen in je contact met klanten?
Wil je weten wat klanten willen?


Doe dan mee met deze masterclass, waarin je leert hoe je meer focus kunt krijgen en hoe je je meer kunt afstemmen op de klant,terwijl je ook jouw passie kunt leven in je werk.

Wat kan deze masterclass opleveren?

  • Rust in wat je gaat aanbieden
  • meer contact met klanten
  • weten wat klanten nodig hebben
  • focus in je aanbod
  • meer klanten aantrekken
Ik leer je tijdens de masterclass zeer bruikbare manieren om dichterbij je klant te komen en de klant meer als een magneet aan te trekken.
 
Je ontvangt tijdens de class een stappenplan waarin ik je bij de hand meeneem om het geleerde praktisch toe te passen.
 
Voor wie?
 
Voor coaches en therapeuten die startende zijn of al een bedrijf hebben en die stappen willen zetten in hun groei, zodat je een goed inkomen uit je bedrijf kunt halen.
 
 
Prijs

€49,- incl btw
Daarvoor krijg je methodes aangereikt om meer klanten aan te trekken en een stappenplan waarmee je stap voor stap het kunt realiseren. 
 

Je krijgt hiervoor
  • Een audio van de masterclass met transcriptie (de masterclass uitgeschreven).
  • Stappenplan voor de methode die je aangereikt krijgt
 
Meld je hier aan
 
 
Over Lucy Schaaphok

Al bijna 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf en heb ik honderden mensen geholpen bij het zetten van stappen richting het realiseren van grote en kleine dromen. Ik vind het fantastisch om met mensen verder te komen dan ze ooit hadden durven dromen. Ik ga graag voorbij belemmerende overtuigingen en patronen en leer mensen inzien dat ze zoveel meer kunnen en zijn dan ze denken.

Ik ben beeldend kunstenaar en ik heb enkele jaren psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik vele cursussen, workshops en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 

SoulCollage®

Een aantal jaren geleden kwam SoulCollage® op mijn pad. SoulCollage® is voor mij een fantastische methode die als een kroon past op zoveel andere methodes. Het verdiept en geeft inzichten vanuit een ander perspectief. Het heeft mijn leven enorm verrijkt!
 

De enige trainer in Nederland

Ik ben met veel enthousiasme SoulCollage® Facilitator en Trainer geworden. Dat ik trainer kon worden is voor mij een grote eer. Op dit moment ben ik één van de 2 vaste trainers in Europa en de enige in Nederland. Ik zet mij graag in om SoulCollage® in Nederland te laten groeien.
Ik vind het geweldig om te zien hoe SoulCollage® groeit in Nederland. Iedereen is zo enthousiast!
 

Goed inkomen uit het bedrijf

Ik heb met mijn bedrijf een inkomen opgebouwd. Hiermee bleek ik een voorbeeld te zijn voor andere coaches en therapeuten. Nu help ik ook coaches en therapeuten om van hun passie een bedrijf te maken waar ze een goed inkomen uit kunnen halen.
 

Hoe ben ik?

Ik ben een organische trainer, ik train vanuit rust en kalmte en vind het niet belangrijk om sterk op de voorgrond te staan. Ik beweeg mee en kijk wat er nodig is in de trainingen. 
 

Wat mensen zeggen over mij

Krachtig, zacht, begripvol, daadkrachtig, flexibel, prettig om mee samen te zijn, legt vaak de vinger op de zere plek, toegankelijk, praktisch, veelzijdig, warm, niet-oordelend.

 

Meld je aan >


 
 
 
 

 

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®