SoulCollage® en de 7 spirituele wetten va succes

info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

De 7 spirituele wetten van succes

 

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Doe dan mee met deze workshop waarin ik de zeven spirituele wetten van succes combineer met SoulCollage®.

Geloof jij dat alle energie is en dat in wezen alles mogelijk is? Aan de hand van het boek van Chopra gaan we elke week een wet behandelen. Leuk om te lezen, maar wat doe je er in de praktijk mee? Daar komt SoulCollage® bij om de hoek kijken. Bij elke wet gaan we werken met het maken van kaarten om dat wat je leert op een dieper niveau te ingrereren en stappen te zetten. Deze kaarten gaan je vervolgens helpen bij het creëren van dit succes in je leven.

Je weet dat succes niet zit in de financiële rijkdom maar in datgene waar jij van droomt in je leven.

Hoe succesvol voel jij je?

 

Volgens Chopra (en ook ik kom hier steeds meer achter door het toepassen van de wetten) is succes niet altijd het resutaat van hard werken, planning en ambitie. Hij maakt gebruik van zeven spirituele natuurwetten die een sterke leidraad kunnen zijn op je pad.

 

Hoe werkt het?

Elke 2 weken ontvang je in je mailbox een filmpje over één van de wetten, waarin ik de wet kort aanstip en je opdrachten geef omtrent de wet en SoulCollage®. Aan te raden is om het boek zelf aan te schaffen (of te lenen uit de bieb). Ik geef je dan tips en opdrachten in hoe je SoulCollage® kunt inzetten om deze wet voor jou te laten werken.

Samen met anderen loop je dit pad en kun je ervaringen en foto's delen in de besloten groep in mijn Inner Leadership community platform die speciaal voor deze cursus is opgezet. Geen Facebook, maar een privacy beschermde omgeving waar iedereen welkom is die deelneemt.

We behandelen de volgende wetten:

1. De wet van de pure potentialiteit

2. De wet van het geven 

3 De wet van het 'karma' ofwel oorzaak en gevolg

4. De wet van de minste weerstand

5. De wet van intentie en wens

6. De wet van het afstand nemen

7. De wet van het 'dharma' ofwel doel in het leven


Wil jij meer succes creëren in je leven, op welke manier dan ook? Door gebruik te maken van SoulCollage® in combinatie met deze wetten kun je magische ervaringen hebben omdat je diepe, wijze delen in jezelf kunt aanspreken en gebruiken, zoals je innerlijke persoonlijkheden en archetypes.

Je kunt dit doen op je eigen tempo en ook na afloop van de laatste wet kun je gewoon nog bij de video's Geen punt als je een keer een drukke week hebt.

 

Sta jezelf meer succes toe in je leven


Meld je hier aan

 

Ervaring

Je hebt voor deze cursus een basiservaring nodig over SoulCollage®. Dit houdt in dat je weet wat SoulCollage® is, dat je minstens één kaart hebt gemaakt en een kaart hebt gelezen op de"ik-ben-degene-die" wijze. Mocht je SoulCollage® nog niet kennen maar wel mee willen doen, dan raad ik je aan om een workshop bij je in de buurt te volgen (zie www.soulcollage.nl of de online workshop te volgen.

 

Wanneer

We starten op 15 september 2020. 

 

Je ontvangt

  • 14 weken (tweewekelijks) informatie, inspiratie en SoulCollage® opdrachten
  • Toegang tot de Inner Leadership community voor deze cursus. Op pad met gelijkgestemden
  • In de groep ondersteun ik je persoonlijk indien nodig

 

Je investering in jezelf

 €125,-

Bij aanmelding met 2 personen (je ontvangt 1 factuur) ontvang je €20,- korting Gebruik dan de kortingscode samengroeien

 

Meld je hier aan

 

Reacties van voorgaande deelnemers:

" ik vind dat de cursus fantastisch is opgezet, heel inspirerend en met fijne tips, echt super !!!" - Waltraud Wevers

"Het was een bijzondere, inspirerende en transformerende reis/cursus voor mij die ik met veel plezier en soms tranen heb gedaan. Voor nu heeft het me gebracht dat ik elke dag een dagkaart trek en dus veel meer met mijn zielendelen communiceer; ik ben er veel intensiever mee bezig. Het mooiste moment echter was, toen ik zo door mijn kaartenstraatje liep (laatste les), zag ik vooral kleur en veelzijdigheid en vanuit hele diepe gronden borrelden deze woorden op: Je bent een mooi mens, precies zoals je bent. Met al je kwaliteiten en talenten, maar ook ondanks je ziekte, je scherpe kantjes en je ongeduld. Succesvol of niet, je bent een mooi mens! Ik kan alleen maar dankbaar zijn." - Rita Meinke Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®