Build_you_higher_level_live_1.png

 
 
 
 


Als bewuste vrouw (of man) heb je al meerdere cursussen en workshops gevolgd maar je hebt het gevoel dat je niet verder komt, dat je vastzit. Je ziet mensen om je heen die zichzelf krachtig neerzetten en je merkt dat jij jezelf klein houdt.

Ook jij hebt dromen en wilt anderen inspireren om het mooiste uit zichzelf te halen maar ergens geloof je niet dat het gaat lukken. Je hoort je innerlijke stemmetjes zeggen dat je niet goed genoeg bent, wie denk je wel dat je bent, straks lachen ze je uit, of raak je mensen kwijt als jij je dromen gaat leven.

Deze innerlijke strijd maakt je in de war en zorgt ervoor dat je geen focus hebt. Je baalt, want je hebt al zoveel gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling en dan sta je hier...
Je wordt geleefd door alledag en door wat anderen van je verwachten. Je bent meestal niet bezig met wat je wilt, maar met de beren op de weg.

Je weet ook niet waar te beginnen, je ziet door de bomen het bos niet meer. En je bent er zo klaar mee! Je vindt dat je het nu wel eens zou moeten weten en gaan doen wat je graag wilt.


 Hoe zou het voor je zijn als je zelfverzekerd zou zijn, terwijl je ook zacht en liefdevol voor jezelf en anderen bent? Hoe zou het zijn als je zou kunnen leven vanuit je passie en vertrouwt op je eigen intuïtie? Dat je je leven naar een hoger niveau tilt?

 

 Dit is ook voor jou mogelijk. Daar is een code voor. De code voor innerlijk leiderschap.

Dat is wat Francien ontdekte toen ze aan de Higher Level Life masterclass meedeed. Ze voelde zich onzeker en was veel bezig met wat anderen van haar vonden. Ze hield zichzelf tegen om te doen waar ze het meest naar verlangde uit angst voor de mening van anderen en omdat ze dacht dat het toch nooit zou lukken. Ze was bang dat mensen zouden zeggen "wie denk je dat je bent" of "dat gaat toch niks worden".

Ze ontdekte ze veel meer over wie zij werkelijk is. Ze maakte meer keuzes die bij haar pasten. En ze trok zich minder aan van wat de mening van anderen. Ze werd haar eigen rots in de branding. Ze ging voor wat ze het liefste deed en dat was haar eigen coachingspraktijk opzetten

 

 button_ja-ik-kom-naar-de-build-your-higher-level-life-masterclass.png


Om echt je leven te gaan leven waar je van droomt, die dingen te gaan doen die je te doen hebt, heb je over hobbels heen te aan, je angsten in de ogen te kijken. En dat kan best spannend en eng zijn...

Soms vraag je je ook af of je het allemaal wel kunt en of het wel aan jou besteed is. Misschien vraag je jezelf ook wel af of wat er omhoog gaat komen niet too much voor je is.

Misschien vind je de locatie van de workshop wel te ver weg, en vraag je je af of  het wel de moeite waard is om zover te reizen als je wat verder weg woont? Gaat het mij wel opleveren wat ik graag wil?

Jij bent tot zoveel in staat maar je bent zelf degene die je tegenhoudt. We willen graag groeien zonder dat het moeilijk of zwaar is en dat kan! Het kan leuk en inspirerend zijn, moeiteloos gaan, omdat je gaat vertrouwen op je intuïtie en je eigen innerlijke wijsheid.


Niet hard werken aan jezelf, niet van alles moeten, maar meegaan met de flow. Vertrouwen hebben in wat er op het juiste moment gebeurt.

En daarbij speelt creativiteit een belangrijke rol. Hoe leuk wil je het hebben?

Het zou kunnen dat je denkt: "maar ik ben helemaal niet creatief". Het fijne is dat je dat ook niet hoeft te zijn. Het gaat niet om dat iets mooi wordt, maar om de betekenis van wat je maakt. Iedereen kan dit.

Ontdek de code voor innerlijk leiderschap tijdens de Higher Level Life Masterclass

 Creëer een leven met meer moeiteloosheid, zelfvertrouwen, vreugde, passie en minder stress. Stijg boven jezelf uit


Tijdens de Higher Level Life masterclass 

 • leer je de eerste stappen van het maken van je blauwdruk voor een Higher Level Life, zodat je een sprong kunt gaan maken naar het leven vanuit jouw kracht

 • laat je je intuïtie spreken. Dit betekent dat je niet vanuit je hoofd inzichten gaat krijgen, maar vanuit diepere lagen van jezelf.

 • krijg je heldere inzichten over zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in je groei, bijvoorbeeld over stappen die je in je werk of relatie moet zetten. Over wat en hoe het te doen.

 • ontwikkel je meer zelfliefde en moeiteloosheid in je leven, zodat jij je dromen waar kunt gaan maken zonder innerlijke strijd

 • zet je de eerste stappen voor meer innerlijk leiderschap. Dit betekent dat je meer in balans gaat komen, waardoor er rust en ruimte komt voor volgende stappen die je wilt zetten

 • zet je de eerste stappen naar een leven op een hoger plan

 • maak je meer verbinding met je innerlijke kracht en dit maakt mogelijk dat durft te gaan staan voor wie je bent

 •  bouw je je netwerk van gelijkgestemden uit

 

"Het heeft me aan het huilen gebracht, zoveel kracht, vrijheid en liefde voelde ik.

Afgelopen zondag nam ik deel aan een workshop bij Lucy. In 1 woord geweldig. In meer woorden beschreef ik het als van leuk en gezellig naar mooi en transformerend. Ik vond het een geweldige workshop."

- Kim Vermeer, oprichtster Mandala academie


"Door te werken met Lucy heb ik ervaren hoe ontspannen een workshop gefaciliteerd kan worden, en ze heeft de theorie over SoulCollage® voor mij duidelijker en inzichtelijker gemaakt.
Lucy is een verbinder, zowel van de SoulCollage® community in Nederland als tussen de theorie en praktijk van SoulCollage®. Zij kent vele prettige werkvormen die inspireren in het werken met en verder uitdragen van de rijkdom van SoulCollage.

Ik ben meer uitgekomen bij mijn kern (mede ondersteund door andere processen; het viel zo mooi samen). Van daaruit ben ik nu aan de slag gegaan om mijn 'droom' vorm te geven.
Vooral de zin : 'Trust the process' resoneert in alles door, evenals de verbinding met 'het Ene en het Vele'.
Mijn kaarten en hun boodschappen hebben me veel meer vertrouwen gegeven in mijzelf en hebben me geleerd mijn 'subpersoonlijkheden' als bondgenoten te zien. Ik voel me meer 'gedragen'. Dat werkt ook in die zin door, dat ik dat ook buiten mijzelf veel makkelijker doe-> bondgenoten zoeken en verbinden tbv mijn grotere doel."

- Annemieke Sabel

 

img_9204.jpg"Na vele jaren in zelfontwikkeling door middel van opleidingen, trainingen, en werkend als studiebegeleider bij een opleidingsinstituut, merkte ik dat het nog meer studies/opleidingen niet meer werkte voor mij. Ik wilde iets anders, ik wilde creëren.

Mijn pijn, mijn verdriet, maar ook mijn spontaniteit, mijn doorzetten verbeelden. Niet meer leren uit boeken en dan onderzoeken hoe dat voor mij gold, maar alles wat in mij leefde vormgeven, doormiddel van geluid, beeld of actie.

Ik zocht een vorm en kwam op internet (zomaar opeens) op de website van Lucy en schreef mij in voor haar nieuwsbrief. Maandelijks kwamen de nieuwsbrieven en las ik en voelde… was dit mijn weg? Was het werkelijk zo dat ik met plakken en knippen mijzelf nog meer kon ontwikkelen?

En toen op een zondagavond was er via Facebook een challenge en maakte ik een maand lang iedere dag een kaart. Na 3,5 jaar maak ik nog maandelijks kaarten en lees bijna dagelijks een kaart.

Daar waar ik bij therapieën, lezingen en opleidingen vastliep in het ‘weten’ ontdekte ik via SoulCollage® hoe het voor mij persoonlijk werkt. Hoe de beelden mij persoonlijk vertellen wat er te leren is en dat ik weer kennis maak met een stukje van mijzelf.

Ik ben zachter geworden, heb minder vooroordelen en ontdek steeds beter hoe mijn psyché werkt en met mij speelt. Op emotionele momenten maak ik kaarten of lees ik oude kaarten. Zij brengen mij troost, inspiratie, kracht. Ik voel me sinds het maken van kaarten een vollediger mens.

In de training als facilitator, leerde ik van Lucy de methode en zag hoe zij een meesteres is in ‘holding space’. Ze vertrouwd volledig op het proces en is aanwezig bij het proces wat er in jou wordt aangeraakt. Een verademing, waarin zij de bedding en het vertrouwen schept om naast je te wandelen in je proces. Niet corrigerend of pushend maar met respect in jouw tempo.

Maar er is meer, veel meer… De laatste 3 jaar heb ik zoveel mooie mensen mogen ontmoeten door SoulCollage®, de vele facilitators, maar zeker ook de deelnemers, draag ik mee in mijn hart als pareltjes. Facilitator worden is meer dan een kunstje leren die je mag faciliteren.

Het heeft mij leven verrijkt en voor nu en de toekomst een ware invulling van creativiteit, zelfontwikkeling en spiritualiteit.

Anita Dokter
Een Ogenblik voor jezelf

 

Hoe zou het zijn om te weten wat je wilt, terwijl je vertrouwt op de flow?

Hoe zou het zijn als jij meer regie over je leven en je innerlijke wereld hebt, waardoor je alle tijd en focus kunt besteden aan jouw missie? Echt het voorbeeld, het baken voor anderen kunt zijn?

Ik maak tijdens de masterclass onder andere gebruik van de SoulCollage® methode.

 

Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je:

 • geen open mind hebt en niet nieuwe dingen wilt uitproberen

 • niet bereid bent om te leren de regie over je leven te nemen

 • anderen verantwoordelijk houdt voor hoe je leven verloopt

 • je alles vanuit je ratio wilt beredeneren

 

Een_higher_level_life_brengt_innerlijke_rust_en_wakkert_een_drive_en_passie_in_je_aan_om_je_missie_te_gaan_leven.png


20 jaar geleden was ik erg onzeker en kende ik mijzelf nauwelijks. Ik werd heen en weer geslingerd tussen mijn emoties en de meningen van anderen. Ik had geen stabiele basis in mijzelf. Hierdoor durfde ik weinig en leefde ik niet mijn missie. Ik wist alleen wat ik niet wilde, maar had geen idee van wat ik dan wel wilde. Ik voelde geen passie, geen drijfveer. Ik was voor een groot gedeelte afgesloten van mijn ziel. 

Toen ik SoulCollage® ontdekte, merkte ik wie ik werkelijk ben. Ik scheen licht op delen die ik niet goed vond aan mijzelf en kon deze delen zodanig ombuigen zodat ze vóór mij gingen werken, in plaats van tegen mij. Doordat ik veel beter wist wie ik was, kon ik mijn krachten en talenten versterken en de gekwetste delen in mij helen. Ik kreeg veel meer verbinding met mijn innerlijk weten en luisterde veel meer naar mijn intuïtie. 

Ik durf meer, sta in mijn kracht en daardoor heb ik stappen gezet waarvan ik nooit had durven dromen. En er is steeds meer innerlijke rust gekomen omdat ik veel minder innerlijke strijd ervaar. Er is veel meer balans. Ik hou van wie ik ben en al die delen waaruit ik besta. Ik laat me niet zo snel meer uit het veld slaan hierdoor. Dit is wat ik van veel mensen terugkrijg: je straalt zoveel innerlijke rust uit.

Inmiddels heb ik al meer dan duizend mensen begeleid in hun persoonlijke groei. Ik doe dit vanuit totale acceptatie en oordeelloosheid. Dit creëert veiligheid en stimulatie tot groei en zelfliefde.  Ik vertrouw op je eigen innerlijke wijsheid en leer je hoe je daarbij kunt komen. Ik stuur dus niet, maar volg jou. Ik geef je de juiste tools om mee te werken. Niet vanuit de ratio maar juist vanuit je onbewuste, je intuïtie.


Deze Masterclass voldoet aan de voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de SoulCollage® facilitatortraining.


Wil jij de code voor innerlijk leiderschap ontdekken? Zet 13 december in je agenda en meld je aan. Je kunt je aanmelden tot 10 december.


Locatie:

Belmani
Weverstraat 30 Oosterbeek

We starten om 10.30 en eindigen rond 17.00 uur

 

Meld je je aan vóór 13 november, dan betaal je geen €150,- maar €99,-

 

Bij aanmelding met 2 personen ontvang je in totaal  de bonus €20,- korting.
Bonuscode voor aanmelding met 2 personen (maak er dan 2x €150,- euro van): collageplezier 

 

Annuleren na 1 december 2019 is niet meer mogelijk.  Je kunt je aanmelden tot 10 december

 

button_ja-ik-kom-naar-de-build-your-higher-level-life-masterclass.png


Veelgestelde vragen


Is de masterclass alleen voor coaches en therapeuten? 
Nee, iedereen die persoonlijk wil groeien is welkom.

Wat voor soort mensen doen mee aan deze masterclass?
Ik zie vaak mensen tijdens de masterclass die al best veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die al flinke stappen in hun leven hebben gezet. Het zijn vaak nieuwsgierige en enthousiaste mensen die graag in de diepte springen, hoe eng het soms ook is.

Het is wel wat ver rijden, kan ik er ook overnachten?
Ja, dat kan zeker. Het centrum ligt middenin de bossen en je kunt er goed overnachten en er zelfs een paar dagen uit van maken. Het eten is er trouwens ook voortreffelijk.

Ik heb al zoveel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wat zal deze masterclass daaraan toevoegen?
Deze masterclass brengt alles wat je ooit geleerd hebt bij elkaar. Deelnemers zeggen wel dat het de kers op de taart is. Het brengt alles bij elkaar. Daarnaast werk je op een niveau dat voorbij je ratio gaat. Je vertouwt op jouw innerlijke wijsheid en laat je daardoor leiden. Voor je leven lang heb je tools in huis om je te laten blijven leiden door iets groters in jou, die weet wat nodig is in je leven.

Ik ben al coach of therapeut en geef al langer workshops en trainingen. Heb ik dan nog wel iets aan deze workshop?
Jazeker. Ik gebruik een methode die een geheel eigen werkwijze heeft. Het begeleiden en faciliteren van de deelnemers verloopt ook vaak anders dan men gewend is. Het brengt ook een aantal concepten bij elkaar waardoor het een krachtig geheel is. Veel coaches en therapeuten vinden het een waardevolle aanvulling op wat ze al weten.

Ik heb de Uitgebreide SoulCollage® workshop al gevolgd, wat is het verschil?
Deze workshop behandelt dezelfde stof als de workshop, het element hoe te bouwen aan je "higher life" wordt hier aan toegevoegd. Het dus zeker waardevol om deze masterclass te volgen.

Heb je nog een andere vraag?
Mail dan naar info@lucyschaaphok.nl, dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord.