Advanced.png

 
 
 
 

Inner Leadership advanced workshop

 

Jij bent al een tijdje bezig met persoonlijke groei en hebt stappen daarin gezet. Je hebt al meer inzicht in wie je bent. Je hebt al vele puzzelstukjes gevonden en daardoor ken je je binnenwereld al een stuk beter. Je bent gewend om naar je schaduwstukken te kijken en bent bezig met je nog verder te ontwikkelen

Je voelt een innerlijke passie en drive en wilt gaan voor je dromen op werkgebied, relaties. Je wilt gaan voor een bezield leven.

Met die puzzelstukje en die zelfkennis verlang je naar nog meer innerlijke leiding. Je verlangt naar het echt gaan staan voor jouw volledige potentie, om echt je eigen, unieke pad te volgen. Misschien wel een pad wat nog nooit iemand anders gelopen heeft. Je wilt de gebaande paden loslaten en vanuit jouw unieke talenten, kwaliteiten en potentie van betekenis zijn voor de wereld.

Je wilt meer impact hebben op de wereld en zo een inspirator zijn voor anderen.

Je hebt de puzzelstukjes, maar je weet even niet hoe nu verder. Welke stappen je zou moeten nemen om jouw unieke pad te lopen? Je weet nog niet zo goed hoe deze puzzelstukjes tot één geheel te leggen, zodat jij een helder beeld hebt van jouw pad, je richting, je focus. Zodat je een helder beeld van je missie hebt.

 

Hoe zou het voor je zijn als jij je levensdoel kunt vervullen,
werkelijk jouw pad vanuit je innerlijke leiding succesvol te lopen?  En dat je door alle
uitdagende 
situaties heen kunt navigeren
en je verdere potentie kunt ontwikkelen?

 

Ook jij kunt nog meer boven jezelf uitstijgen en meer impact op de wereld hebben. Een voorbeeld en een inspirator voor anderen zijn en zo een olievlek creëren van mensen die werkelijk bezield leven.


Je voelt diep van binnen dat er nog zoveel in je zit wat kan grote waarde voor anderen kan zijn. Dat je de wereld nog zoveel te geven hebt. Je hebt al een bepaald beeld van je levensmissie, maar deze is nog niet super helder.

Je staat in de startblokken om je dromen te gaan verwezenlijken. Niet vanuit de wil, de ratio, maar vanuit het hart. Met de stroming mee gaan en vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke wijsheid.

Je wilt niet meer terugvallen in oude patronen en dat je jezelf tegenhoudt om je leven voller te leven. Je wilt leven zoals het bedoeld is. Je voelt dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Je wilt je purpose leven, je wilt een baken zijn voor anderen, je wilt er echt toe doen voor anderen, maar ook vol vreugde, liefde en passie je leven leiden. 

 

button_ja-ik-kom-naar-de-inner-leadership-advanced-workshop.png

 

 

Je hebt al vele workshops, trainingen en cursussen gedaan, veel inzichten gekregen maar vraagt je nu af: hoe nu verder? Soms ondermijn je jezelf nog en luister je nog naar je angsten asl het gaat om het zetten van de volgende stap.

De stap uit je comfortzone, naar een vervullende leven zonder schroom, schaamte. Een leven waarin je volledig gaat staan voor jouw pad. 


Zijn er nog beren op de weg die je tegenhouden om weer een volgende stap te zetten?

 

Zo herkenbaar voor mij. Ik had al vele puzzelstukjes gevonden van mijn innerlijke wereld, maar stond ermee in mijn handen, niet wetend wat er nu precies mee te doen. Op mijn pad ben ik gevallen en opgestaan.

Ik heb hulp gekregen bij het vinden van de juiste puzzelstukjes die bij elkaar horen, zodat ik zeker werd van mijn koers en ik steeds meer wist wat mijn missie is. Ik heb het allemaal doorleefd en ken daarom heel goed jouw strubbelingen.

Ik ben veel dichter bij mijn authentieke zelf gekomen en kan daardoor een stukje met je meelopen op jouw pad. Ik durf te vertoruwen op het onbekende en heb veel angsten los kunnen laten. Ook wat anderen ervan vinden wat ik doe. Ik geloof in mijzelf, zonder dat mijn ego in de weg zit.

Ik kan jou helpen bij het ont-dekken van jouw authenticiteit, je faciliteiren bij jouw proces, op jouw tempo, op jouw manier. Ik leer je tools hoe dit te doen.

Mijn manier is niet sturend en confronterend maar vertrouwend op jouw innerlijke wijsheid. Ik begeleid je zonder oordeel, omdat je precies goed bent zoals je bent en precies op het juiste punt bent waar je moet zijn.

Vanuit die posiitie kun je verdere stappen zetten. Vanuit liefde voor jezelf. Ik help je bij het vinden van je eigen stukjes goud en deze samen te voegen tot een prachtige diamant met vele facetten.

Ik heb zo al vele vrouwen mogen helpen bij het vinden van hun eigen diamant. Waardoor ze op relationeel vlak, op werkgebied, met familie en allerlei andere gebieden veel positieve verandering hebben kunnen bewerkstelligen.

Van mij hoef je niet te presteren. Het gaat er juist om dat je door helemaal je unieke zelf te zijn, alle facetten van jezelf bij elkaar te brengen,  je die prachtige diamant zult zijn die zoveel facetten van zichzelf belicht en daardoor als vanzelf nog meer gaat stromen, stralen en van waarde gaat zijn voor de wereld.

 

Als je denkt dat je niet klaar bent voor je eigen licht, dan ben je niet alleen. Min ervaring is dat veel mensen het spannend vinden om echt uit hun comfortzone te stappen en in het licht te gaan staan.

Maar wanneer je de stap gaat zetten zul je ervaren hoe fantastisch het is om vanuit je diepste wezen anderen te mogen inspireren en het avontuur aan te gaan van jouw missie. 

 

Gebruik jouw unieke code als sleutel tot het leven van je ultieme missie 

 Een leven vol passie, innerlijke drive, vreugde, inspiratievolle verbindingen met anderen, innerlijk leiderschap en liefde


Tijdens de Inner Leadership Advanced workshop:

 

 • leer de vervolgstappen voor jouw missie stappenplan

 • zet je stappen om nog meer voor je verlangens en dromen te gaan

 • begin je vanuit zachtheid voor jezelf en in flow je pad te lopen 

 • ga je meer durven te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en deze te volgen

 • leer je te leven vanuit vreugde, vervulling en daarmee inpact te hebben

 • zet je stappen in het overstijgen van je eigen belemmeringen 

 • zet je stappen om datgene te zijn die je wilt zijn in de wereld

 •  bouw je je netwerk van gelijkgestemden uit

 

Hoe zou het zijn om te weten wat je wilt, terwijl je vertrouwt op de flow?

 

Hoe zou het zijn als jij meer regie over je leven en je innerlijke wereld hebt, waardoor je alle tijd en focus kunt besteden aan jouw missie? Echt het voorbeeld, het baken voor anderen kunt zijn?

Ik maak tijdens de workshop onder andere gebruik van de SoulCollage® methode.

 

Deze workshop is niet geschikt voor jou als je:

 • geen open mind hebt en niet nieuwe dingen wilt uitproberen

 • niet bereid bent om te leren de regie over je leven te nemen

 • anderen verantwoordelijk houdt voor hoe je leven verloopt

 • je alles vanuit je ratio wilt beredeneren

 

 

Deze workshop is level 2 van de Inner Leadership workshop serie, er zijn 3 levels. Om deel te kunnen is het een voorwaarde dat je eerst één van de volgende events gedaan heb:

 • De Build Your Higher Level Life masterclass, of

 • De Inner Leadership introductieworkshop, of

 • De Uitgebreide SoulCollage® workshop (bij mij of bij één van mijn collega's)Wil jij met de unieke code die je hebt bouwen aan jouw missie? Meld je dan aan.

 


Datum: 18 oktober 2020

Locatie: Mens en intuïtie Amersfoort

We starten om 10.30 en eindigen rond 17.00 uur

Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen die er zijn tijdens deze Corona periode, zoals de 1,5 meter afstand.
Wij vragen je daarom ook om zelf je eten en drinken mee te nemen voor deze dag zodat het besmettingsrisico geminimliseerd wordt.

Wij zorgen voor de materialen voor de masterclass, welke uiteraard schoongemaakt zijn. Eigen schaar, matje en mesje meebrengen mag uiteraard.

Investering: €89,- bij een aanmelding vóór 9 oktober, daarna €140,-

Vanwege de ruimte die we nodig hebben is er plek voor een beperkt aantal mensen. 

Bij aanmelding met 2 personen ontvang je in totaal  de bonus €20,- korting.
Bonuscode voor aanmelding met 2 personen: collageplezier 

Annuleren na 8 oktober 2020 is niet meer mogelijk.  Je kunt je aanmelden tot en met 10 september.

 

Datum: 4 en 11 oktober - online in 2 delen

We starten om 10.30 en eindigen rond 13:00 uur

Investering: €79,- bij een aanmelding vóór 2 oktober, daarna €130,-

Meld je hier aan voor de online workshop

Bij aanmelding met 2 personen ontvang je in totaal  de bonus €20,- korting.
Bonuscode voor aanmelding met 2 personen: collageplezier 

Annuleren na 27 september 2020 is niet meer mogelijk.  Je kunt je aanmelden tot en met 2 oktober.

 

 button_ja-ik-kom-naar-de-inner-leadership-advanced-workshop.png 

 

Veelgestelde vragen


Is de workshop alleen voor coaches en therapeuten? 
Nee, iedereen die persoonlijk wil groeien is welkom.

Wat voor soort mensen doen mee aan deze workshop?
Ik zie vaak mensen tijdens de workshop die al best veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die al flinke stappen in hun leven hebben gezet. Het zijn vaak nieuwsgierige en enthousiaste mensen die graag in de diepte springen, hoe eng het soms ook is.

Ik heb al zoveel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wat zal deze workshop daaraan toevoegen?

Alles wat je eerder geleerd hebt kun je bijeen brengen tijdens deze workshop. Al deze losse puzzelstukjes helpen jou bij en vinden van die ene diamant die alle facetten in zich heeft. 

Wat is het verschil met Build you higher level life level 1, de uitgebreide SoulCollage® workshop en de inner leadership introductieworkshop?
Deze bovengenoemde events zijn nagenoeg hetzelfde en vormen de basis waarop je verder kunt bouwen. Tijdens dit deze eerste levels heb je tools geleerd voor meer zelfkennis en inzicht. Dit ga je in level 2 verder toepassen en bij elkaar brengen om je missie te kunnen leven.

Ik kan er niet fysiek bij zijn, is het mogelijk om er online bij te kunnen zijn?
Ja, je kunt er via Zoom bij zijn. Vraag naar de mogelijkheden. De kosten zijn hetzelfde omdat dit extra werk vraagt van de event leider.

Heb je nog een andere vraag?
Mail dan naar info@lucyschaaphok.nl, dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord.