info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

31 dagen een archetype

Een online reis door deze archetypische dimensie

 

Er zijn al meerdere reizen geweest en het is zo leuk om gezamenlijk steeds bezig te zijn met een thema. Er wordt veel gedeeld in het forum, wat het nog extra leuk maakt. 

Doe mee met deze leuke online reis, we beginnen weer op 14 juli 2020 met een nieuwe cyclus.  Heerlijk om de zomer mee bezig te zijn.

Iedereen kent de archetypen wel vanuit de sprookjes: de heks, het onschuldige kind, de boze stiefmoeder, de held.
Archetypen zijn mensoverstijgende energieen die iedereen over de hele wereld herkent. 
Archetypen hebben krachtige energieen en bepaalde archetypen lopen als een rode draad door ons leven. Ze zijn krachtige raadgevers maar sporen ons ook aan om te leven vanuit onze ziel.

Wanneer je gaat werken met archetypen, dan stap een een andere dimensie binnen. Een dimensie die niet grijpbaar is, die moeilijk in een hokje te stoppen is, maar die ons veel kan geven wanneer je er bewust mee gaat werken.  

Met SoulCollage® werken we ook met archetypen. Dit pakket is dus uitermate geschikt voor mensen die zich meer willen verdiepen in SoulCollage®. De archetypen zullen je andere ervaringen brengen dan bijvoorbeeld kaarten die over innerlijke persoonlijkheden gaan.

Mocht je nog geen ervaring met SoulCollage® hebben en hier toch mee aan de slag willen gaan, dan raad ik je aan om de online introductieworkshop of een live workshop bij iemand te volgen bij je in de buurt.

Er zijn oneindig veel archetypen en ik zal er daarvan 31 behandelen: ik vertel in het kort over een archetype, zal er hier en daar een kort verhaal bij doen en nog meer zodat je de archetype optimaal kunt ervaren.

Nog meer voorbeelden van archetypen zijn:

- de krijger

- de held

- de moeder

- de dood

 

Wat heb je nu aan deze informatie over archetypen? 

  • Je gaat door je te verdiepen in de archetypen die archetypen herkennen die een belangrijke functie hebben in je leven, hierdoor kunnen puzzelstukjes in je leven op zijn plaats vallen en krijg je meer inzicht in welk pad belangrijk is voor je om te lopen
  • Je kunt de archetypen gebruiken als persoonlijke adviseurs in je leven. Je kunt er vragen aan stellen. Dit werkt nog beter door er ook een SoulCollage® kaart van te maken
  • Wanneer je meer werkt met de archetypen kun je ze ook inzetten wanneer jij ze nodig hebt in je leven in bepaalde situatie. Ze kunnen je ondersteunen met hun energie
  • Je leert jezelf veel beter kennen
  • en het is een hele leuke en leerzame reis die jouw pad kan ondersteunen
  • Wanneer je werkt met SoulCollage® kun je je verder verdiepen je in het SoulCollage® proces


Weinig tijd?

  
Dat maakt niet uit, je kunt ten aller tijden bij het pakket en ook later starten als je wilt. Of of af en toe eens een dag overslaan en het op een later moment lezen. Dat kan allemaal.
 
 

Hoe werkt het?

De cursus kun je online volgen op het cursusplatform in mijn online community. Daar kun je elk moment alles bekijken, aanvinken wat je al hebt gedaan en elke dag ontvang je ook een mail ter herinnering. Op dit platform (geen Facebook en privacy gegarandeerd) kun je als je wilt ook je ervaringen delen en vragen stellen.

Na betaling ontvang je zo snel mogelijk de bevestiging.

 
 
Wat kost het? 
 
Het pakket kost 34,50 euro en daarvoor krijg je elke dag informatie over een archetype en toegang tot de besloten 1 dagen groep in het Inner Leadership platform (een veiliger online platform waar je zelf geen account voor hoef te hebben). Erg leuk om met gelijkgestemden te delen over de archetypen en kaarten die je ervoor gemaakt hebt.

 
 
Ervaringen van deelnemers 
 

 Ik vond de online training ‘31 dagen een archetype' erg leuk en inspirerend! Elke dag een ‘les met nieuw archetype' binnen krijgen, was al een feestje op zich. Heldere tekst, mooie beelden, foto's en aansprekende filmpjes maakten het helemaal áf. Het wat ‘stoffige' begrip archetype werd in een modern en zeer aansprekend jasje gestoken, het ging helemaal voor me leven. Ik ga in april weer meedoen, dan heb ik meer tijd om collages te maken én te delen. Ik kijk er nu al naar uit! 
- Welmoed van der Goot, advies en trainingsbureau de Japanse Tuin 
 
 

 De laatste maand van 2014 werd een magische maand door de 31 dagen Archetype -reis die ik deed. Ieder dag weer benieuwd naar weer een ander archetype, naar het gevoel dat ik erbij had en vooral ook benieuwd naar de ervaringen van de andere deelnemers. Zo ontzettend mooi om -vanuit m'n eigen veilige, warme thuis- verbinding te hebben met andere vrouwen. Te weten dat zij met hetzelfde thema bezig waren, kaarten aan het maken en het proces ermee doen. De reis heeft me veel inspiratie gebracht; eindelijk eens de tijd genomen om me te verdiepen in archetypen, iets dat al lang op m'n verlanglijstje stond. Resultaat is dat ik heb ontdekt welke archetypen in mijn leven actief zijn en hoe ze mij kunnen helpen. Plus een hele stapel zielskaarten erbij, waar ik heel blij mee ben!
- Annemieke Tijmstra, coach, communicatieadvsieur, SoulCollage®-facilitator, www.visievijver.nl

 

 Vond het prima verzorgt door jou, veel info en heel leuk om al je ervaringen op een forum te kunnen delen me de andere deelnemers.
- Trudy Dijkstra, coach, www.dehartspiegel.com 
 
 
   
 

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®