info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

SoulCollage®

Wil je weten waarom mensen zo geraakt worden door deze methode? 

Meer info >


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® aanbod

 


soulcollage300p.JPG

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten 

Wil jij jouw klanten een bijzondere methode bieden waarmee ze in no time bij hun intuïtie komen? Eindelijk voorbij hun ratio gaan en verbinding maken met hun innerlijke wijsheid? Tijdens deze dag leer jij 1-op-1 werken met SoulCollage® zodat jij je klanten op een speciale en leuke manier bij hun innerlijke wijsheid kunt brengen.

Lees verder >

 

 


afbeeldingen200p.JPGAndere SoulCollage
® workshops

Wil je met groepen werken? Zoek je een creatieve methode die je klanten helpt bij het snel in hun gevoel stappen, snel bij hun intuitie te komen? SoulCollage® is een krachtige methode, het is fantastisch om te geven omdat de resultaten sterk zijn.
 

Lees verder >
groningen250p.JPG

SoulCollage® Facilitator training 

Ben je zo enthousiast over SoulCollage® en wil je zelf workshop gaan geven? Volg dan deze training! Het is een uitstekende manier om met groepen te werken en je kunt het met vele verschillende thema's inzetten. Het is erg leuk om SoulCollage® te geven en zeer inspirerend en transfomerend voor je deelnemers. 

Lees verder >

IMG1004.jpg
Verdiepingsdagen voor SoulCollage Facilitators

Je hebt de training achter de rug, hebt misschien al enkele workshops gegeven en wilt je nog verder ontwikkelen als Facilitator. Je loopt misschien tegen zaken aan, of hebt niet voldoende deelnemers voor je workshop.


Lees verder >

 


13jan400p.JPG
SoulCollage Retraites

Wil je SoulCollage® ontdekken of meer verdieping vinden in SoulCollage®? Lijkt het je heerlijk om tijd vrij te maken voor het maken van kaarten en het verdiepende proces? Tijd voor jezelf en je onder te dompelen in creativiteit en transformatie? Doe dan mee!

Lees verder >


 


Lucy150p.JPG

Coaching

Wil je liever individueel met SoulCollage® aan de slag en persoonlijke begeleiding krijgen? Of een traject doen gericht op een thema uit je leven?

Lees verder >

 

 

 

 

 

  

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®