info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

SoulCollage®

Wil je weten waarom mensen zo geraakt worden door deze methode? 

Meer info >


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Lucy Schaaphok

 

Lucy_bew200p.JPGAl bijna 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf en heb ik honderden mensen geholpen bij het zetten van stappen richting het realiseren van grote en kleine dromen. Ik vind het fantastisch om met mensen verder te komen dan ze ooit hadden durven dromen. Ik ga graag voorbij belemmerende overtuigingen en patronen en leer mensen inzien dat ze zoveel meer kunnen en zijn dan ze denken.

Ik ben beeldend kunstenaar en ik heb enkele jaren psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik vele cursussen, workshops en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 

SoulCollage®

Een aantal jaren geleden kwam SoulCollage® op mijn pad. SoulCollage® is voor mij een fantastische methode die als een kroon past op zoveel andere methodes. Het verdiept en geeft inzichten vanuit een ander perspectief. Het heeft mijn leven enorm verrijkt!
 

De enige trainer in Nederland

Ik ben met veel enthousiasme SoulCollage® Facilitator en Trainer geworden. Dat ik trainer kon worden is voor mij een grote eer. Op dit moment ben ik één van de 2 vaste trainers in Europa en de enige in Nederland. Ik zet mij graag in om SoulCollage® in Nederland te laten groeien.
Ik vind het geweldig om te zien hoe SoulCollage® groeit in Nederland. Iedereen is zo enthousiast!
 

Goed inkomen uit het bedrijf

Ik heb ik een bedrijf opgebouwd wat voor mijn inkomen zorgt. Hiermee bleek ik een voorbeeld te zijn voor andere coaches en therapeuten. Nu help ik coaches en therapeuten om van hun passie een bedrijf te maken waar ze een goed inkomen uit kunnen halen.
 

Wat mensen zeggen over mij

Een organische trainer, rustig, kalm, Krachtig, zacht, begripvol, daadkrachtig, flexibel, prettig om mee samen te zijn, legt vaak de vinger op de zere plek, toegankelijk, praktisch, veelzijdig, warm, niet-oordelend.

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®